ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΑΣ


Με βασικό μας στόχο να σας παρέχουμε άνεση και αξιοιστία στα ταξίδια σας, διαθέτουμε ένα στόλο από υπερσύγχρονα λεωφορεία!

Bus 32

Παρά τις μικρές διαστάσεις του, το τεμσα 32 διαθέτει ένα πλήθος χαρακτηριστικών άνεσης. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν το πολυτελές εσωτερικό με σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού υψηλής ποιότητας, άφθονο χώρο αποσκευών, τουαλέτα και κάθισμα με κλίση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mercedes-Benz

Ανεξάρτητα από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες, μέσα στο λεωφορειο οι επιβάτες θα βρίσκονται σε μια ευχάριστη θερμοκρασία. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην θέρμανση με θερμοπομπούς για τις κρύες μέρες, καθώς και στο ισχυρό σύστημα κλιματισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Neoplan

Το μοντέλο Jetliner της NEOPLAN VIP Class συνδυάζει την άνεση με τις αρετές των υπεραστικών και των αστικών λεωφορείων σε ένα υπερσύγχρονο όχημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mercedes-Benz

Όποιος έχει καθήσει σε μία θέση του Sprinter θα έχει σίγουρα νιώσει την άνεσή του. Με πτυσσόμενα και ευρύχωρα καθίσματα, κλιματισμό και ατομικό αποθηκευτικό χώρο, είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Mercedes-Benz 50

Είτε ως οδηγός είτε ως επιβάτης. To Mercedes - Benz είναι μια απόλαυση να κάθεσαι σε αυτό. Με την ολοκληρωμένη σειρά από χαρακτηριστικά άνεσης το Tourismo θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες των επιβατών σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Bus 35

Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις του, το Temsa 35 συσκευάζει σε ένα πλήθος χαρακτηριστικών άνεσης. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν πολυτελές εσωτερικό με σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού υψηλής ποιότητας, άφθονο χώρο αποσκευών, τουαλέτα και καθίσματα με κλίση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ