Μπάνσκο - Σαντάνσκι

Παρακευή 21.02.2020: Αναχώρηση – Μπάνσκο

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί από τo χώρο του ΚΤΕΛ και από την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου στην Ν.Αγχίαλο . Μετά από μία σύντομη στάση στον Κορινό, φθάνουμε στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, μικρή στάση και συνεχίζουμε με τελικό προορισμό το Μπάνσκο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, βόλτα στη παλιά πόλη ή δοκιμή του spa του ξενοδοχείου μας. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 22.02.2020: Μπάνσκο

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη για σκι ή snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο. Για όσους δεν θέλουν, μια βόλτα με lift μέχρι το υψηλότερο σημείο του βουνού είναι ότι πρέπει. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε το Μπάνσκο που έχει αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία και αξιοθέατα με παράδοση στη αγιογραφία, στα ξυλόγλυπτα και στις λαϊκές τέχνες. Στο Μπάνσκο μας περιμένουν θερμαινόμενες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, σάουνες, μασάζ, αίθουσες γυμναστικής, πισίνες, μπαρ, καφετέριες και ντίσκο. Προαιρετική διασκέδαση σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή παραδοσιακή μουσική. Διανυκτέρευση.

Κυριακή 23.02.2020: ΜπάνσκοΣαντάνσκι - Επιστροφή

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Σαντάνσκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή να ψωνίσετε. Νωρίς το μεσημέρι αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής μέσω των συνόρων, άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!!


ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ Η ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ*

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

•Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας

•Δύο διανυκτερεύσεις σε 4**** ξενοδοχείο

•Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ .

•Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας.

•Ασφάλεια αστικής ευθύνης

•ΦΠΑ