ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ

14/06 Παρασκευή 1n ΜΕΡΑ : ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ -ΝΑΥΠΛΙΟ ΤΟΛΟ

Συγκέντρωση και αναχώρηση 06:00 το πρωί από τον Βόλο (χώρο του ΚΤΕΛ) για τον Ισθμό της Κορίνθου. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στον Ισθμό όπου θα κάνουμε μια μίνι κρουαζιέρα το Διάπλου του Ισθμού. Κατόπιν αναχωρούμε για το Τολό, με ενδιάμεση στάση για φαγητό στο μαγευτικό Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο κι ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα αναχώρηση για το Ναύπλιο. Γνωστό ως ¨Στολίδι της Πελοποννήσου" με τα τρία κάστρα- οχυρά της, το Παλαμήδι με τα 999 σκαλοπάτια, το Μπούρτζι μπροστά στο λιμάνι και την Ακροναυπλία στην άκρη της πόλης. Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην πλακόστρωτη παλιά πόλη, την πλατεία Συντάγματος, να πιούμε καφέ δίπλα στην παραλία αλλά και να κάνουμε τα ψώνια μας στα διάφορα τουριστικά μαγαζάκια.! Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

15/06 Σάββατο2n ΜΕΡΑ:ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ-ΓΥΘΕΙΟ-ΜΟΝΕΒΑΣΙΑ

Πρόγευμα και επίσκεψη στο Σπήλαιο Διρού. Το Σπήλαια Βλυxάδα Διρού είναι ένα από τα ωραιότερα σπήλαια και βρίσκεται στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου, στον Όρμο του Διρού. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεση στάση στο Γύθειο για μπάνιο και φαγητό. Τέλος θα απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας στη Μονεβασιά. Μια καστροπολιτεία με τη δική της μοναδική ατμόσφαιρα, που έλκει ακατάπαυστα επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, για να γνωρίσουν τη διαφορετικότητά της και τα πολλαπλά και ετερόκλητα στοιχεία της σε ένα ρομαντικό σκηνικό. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση .

16Ι06 Κυριακή 3n ΜΕΡΑ: YΔΡΑ -ΣΠΕΤΣΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για μια ημερήσια κρουαζιέρα στα δύο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος μας σταθμός Ύδρα με την ιστορική της αρχαιότητα, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για της μετακίνησης που γίνονται με γαϊδουράκια. Θα δούμε το αρχοντικό του Τομπάζη, του Κουντουριώτη, του Βουδούρη, καθώς επίσης και τη Μητρόπολη (17ος αιώνας). Ελεύθερος χρόνος. Ο επόμενος μας σταθμός, είναι οι Σπέτσες μια σημαντική δύναμη κατά τη διάρκεια του πολέμου της ανεξαρτησίας του 1821 με κυρίαρχη μορφή τη Μπουμπουλίνα, εδώ θα επισκεφτούμε το σπίτι - μουσείο του πρώτου Κυβερνήτη του νησιού Χατζηγιάννη Μέξη και το ναό του Αγίου Νικόλαου. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Προαιρετική διασκέδαση στο Ναύπλιο σε τοπική ταβέρνα με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

17/06 Δευτέρα 4n ΜΕΡΑ : ΤΟΛΟ -ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ -ΜΥΚΗΝΕΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για Επίδαυρο. Άφιξη στο Θέατρο της Επιδαύρου. Θα επισκεφτούμε το πιο γνωστό Θέατρο στην Ελλάδα για την τέλεια ακουστική του αλλά και για την περίφημη ιστορία του που συνδέεται με τη γιορτή του Διονύσου στην αρχαιότητα. Αναχώρηση από την Επίδαυρο για Μυκήνες Θα δούμε την πιο σημαντική Ακρόπολη του Μυκηναϊκού πολιτισμού που μας προσέφερε πολύτιμα ευρήματα του 2000π.Χ. Όταν ο Σλήμαν πρώτος έκανε τις ανασκαφές το 1896 βρήκε αντικείμενα μεγάλης αξίας(15 κιλά χρυσό )στους βασιλικούς τάφους και πολλά άλλα. Παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής στάση στη Χαλκίδα για φαγητό και ελεύθερος χρόνος. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εισιτήρια Εισόδου:

Διάπλους Ισθμού: 12 ευρώ
Σπήλαιο Διρού: 13 ευρώ
Κρουαζιέρα Υδρα -Σπέτσες : 20ευρώ

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!!

Τιμή κατ’ άτομο : 139 ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

•Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας

•Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο PHAISTOS Hotel 2* στο Τολό

•Πλούσιο πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο.

•Ξεναγός

•Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας.

•Ασφάλεια αστικής ευθύνης

•ΦΠΑ